Grupo del Sur

Stichting EXPO presenteert:

zondag 17 mei 2020
entree € 8,00 (consumptie in de pauze)

Grupo del Sur preludeert op Piazzolla

In maart 2021 vieren we de honderdste geboortedag van Piazzolla, de grootmeester van de tango. Als voorproefje heeft Stichting EXPO een vijftal weten te contracteren voor wie het werk van de beroemde Argentijn een bijzondere inspiratiebron is .Op het programma van Grupo del Sur staan veel composities van Piazzolla en van leden van diens kwartet die nog niet eerder door Grupo del Sur gespeeld werden. Marc van Rooij legt in eigen arrangementen en composities een link naar Piazzolla’s inspiratiebronnen.
Vol overtuiging begint Grupo del Sur aan haar tweede decennium. Met als doel van elk concert een onvergetelijke belevenis te maken voor vertolkers en luisteraars. En met geweldige muziek als middel.

Grupo del Sur bestaat uit:

Matias Pedrana                                bandoneon
Anne-Marie van de Grint             viool