Het KlarinetNsemble

Stichting EXPO presenteert
zondag 26 mei 2019
11.30 uur, entree € 8.00 (inclusief koffie, thee, fris in de pauze)

Het KlarinetNsemble bestaat uit ruim twintig zowel vergevorderde amateur-, als beroepsklarinettisten uit Hilvarenbeek en ver daarbuiten. Het vertegenwoordigt de hele klarinetfamilie -van hoog tot laag- wat een rijke klankkleur levert. Het trad 22 jaar geleden voor het eerst op en heeft in de loop van de jaren op veel plaatsen in Nederland en in het buitenland concerten gegeven. Thematische concerten, gevarieerde concerten, geregeld in samenwerking met koren of theatergezelschappen. Begin 2018 voerde het de eigen productie ‘De Impresario’ uit, een opera gebaseerd op Der Schauspieldirektor van Mozart.

Maarten Jense is vanaf de oprichting dirigent. Hij studeerde aan de conservatoria van Tilburg en Utrecht. Hij componeert, arrangeert, dirigeert en doceert.

Kom luisteren naar dit ongewone, energieke ensemble.

meer weten? www.klarinetnsemble.nl